Kiilto podpisuje umowę ramową z Golventreprenad Gruppen Szwecja

Kiilto, jeden z wiodących graczy na szwedzkim rynku wyrównywania podłóg, przedstawia nowy projekt z Golventreprenad Gruppen, największą szwedzką grupą podłogową i jedną z wiodących europejskich firm wykonawczych w branży podłóg i płytek.

Umowa obejmuje dostawy materiałów do poziomowania podłóg produkcji  firmy Kiilto. Ambicją obu stron jest zbudowanie bliskiej i długoterminowej współpracy, która oprócz dostaw materiałów obejmuje również rozwiązania logistyczne i wymianę doświadczeń.

Od 40 lat firma Kiilto z powodzeniem zajmuje się wyrównywaniem podłóg i dziś zajmuje wiodącą pozycję dzięki szerokiemu portfolio produktów oraz elastycznym i wydajnym dostawom za pomocą nowoczesnych pomp samochodowych. Dzięki sieci certyfikowanych wykonawców Kiilto Pro, Kiilto może również zaoferować wykonawców do poziomowania podłóg w całej Szwecji.

„Współpraca oznacza, że ​​zarówno Kiilto, jak i Golventreprenad Gruppen wzmocnią swoją pozycję kompleksowych dostawców w branży podłóg”, mówi Helena Lundström, kierownik sprzedaży w Kiilto AB. „Nasze całościowe rozwiązania do wyrównywania podłóg w połączeniu z silną lokalną obecnością Golventreprenad Gruppen i ich własnymi strategicznymi umowami ramowymi z państwem, gminami, firmami budowlanymi i nieruchomościami stworzą ogromne możliwości rozwoju dla obu stron”.

„To niesamowite uczucie, że mamy możliwość zbudowania długoterminowej i konstruktywnej współpracy z Golventreprenad Gruppen”, mówi Peter Nilsson, kierownik ds. umów ramowych i wykonawców w Kiilto AB. „Ich pogląd na współpracę i ofensywne ambicje bardzo dobrze pasuje do naszego sposobu pracy, co stwarza fantastyczne możliwości dla naszej dalszej pracy”……(…)

Grupa Goventreprenad składa się z wiodących na lokalnym rynku i współpracujących z wykonawcami firm, które dostarczają podłogi, płytki i masy do wyrównywania szerokiej i profesjonalnej klienteli. Grupa obejmuje już bliskich współpracujących partnerów w postaci wykonawców Kiilto Pro; Aros Golvavjämning i NOAK Golv, a także obecnych i byłych klientów.

„To bardzo satysfakcjonujące, że podpisaliśmy umowę z Kiilto i tym samym wzmocniliśmy naszą konkurencyjność w segmencie naszej działalności” – mówi Fredrik Ottosson, Golventreprenad Gruppen.